Voetbalseizoen ten einde

Bericht geplaatst op:  13 apr 2020


Voetbalseizoen ten einde

De KNVB heeft n.a.v. de richtlijnen van de regering en het RIVM het besluit genomen om het het resterende competitieprogramma van het amateurvoetbal niet meer te laten uitspelen. Dit geldt voor alle veld- en zaalcompetities van het seizoen 2019-2020. En zal inhouden dat er (hopelijk) in september gestart wordt met een zelfde klassenindeling bij de senioren. Voor de jeugdcompetities is het aan de verenigingen zelf om de teams voor een bepaalde klasse (niveau) op te geven.

Het bestuur van de voetbalvereniging V.V. KSC te Schoonoord laat weten dat het voor alle voetballiefhebbers jammer is dat er niet meer op de verschillende niveaus kan worden gevoetbald, maar dat het van de KNVB een zeer begrijpelijke beslissing is gezien de huidige situatie in Nederland.

Het sportpark is voor het rest van het seizoen gesloten, wij hopen iedereen gezond weer te zien in september.

Acties

Voor onze jeugdleden zijn wij bezig met een leuke actie, zij zullen van de club een trainingsbal aangeboden krijgen zodat ze kunnen blijven oefenen.

Ook bieden wij een trainingstenue aan met het logo van de club, deze is tot 1 juli te bestellen via de webshop (klik hier) of via onderstaand formulier (in te leven bij Jan Spreen Langeveldstraat 5 Schoonoord) voor de actieprijs van €25,00. Het tenue bestaat uit een trainingsshirt, broekje en sokken.

Wij bedanken iedereen die betrokken is bij KSC voor hun aanhoudende steun. Zodra het weer mag en kan zullen wij deze waardering op passende wijze aandacht geven. Want de onderlinge gezelligheid en het feest wordt natuurlijk ook gemist!


< Ga terug naar vorige pagina