Aankomende activiteiten

Er zijn geen aankomende events.

Facebook

09 mei 20

V.V. KSC

Hoe gaat het met: Jurgen Huizing (V.V. KSC)
tinyurl.com/y92xlnds

Het amateurvoetbal ligt stil. Het seizoen is beëindigd en eigenlijk weet nog niemand hoe en wanneer het nieuwe seizoen van start gaat. FC12 Magazine doet een rondje langs de velden om te kijken hoe het met iedereen is. Op deze manier proberen we alle voetbalverenigingen in de gemeenten Emmen, Coevorden, Borger/Odoorn, Hoogeveen en Hardenberg aan het woord te laten komen. Vandaag aan het woord: Jurgen Huizing, selectiespeler van vv KSC uit Schoonoord.
... Lees meerLees minder

01 mei 20

V.V. KSC

21 apr 20

V.V. KSC

Naar aanleiding van de persconferentie op 21 april en de versoepelde maatregelen van het sporten voor de jeugd tot en met 12 jaar en tussen 13 en 18 jaar, is V.V. KSC blij te melden dat de trainingen hervat mogen worden! In afwachting van de adviezen van de KNVB en gemeente Coevorden gaan we hier vorm aan geven. We laten zo snel mogelijk weten of hervatting vanaf 29 april op basis van alle voorwaarden haalbaar is en wat de kaders en regels daarbij zijn. Wordt vervolgd! Groet bestuur en jeugdcommisie V.V. KSC. ... Lees meerLees minder

17 apr 20

V.V. KSC

V.V. KSC 1 gaat aankomende zomer meestrijden om de Regio Cup Zuidoost-Drenthe van FC12. V.V. KSC strijd in poule B tegen FC Klazienaveen, Erica '86 & Zwartemeerse Boys.

Het schema voor V.V. KSC ziet er als volgt uit:
Dinsdag 11 augustus 19:00:
Zwartemeerse Boys - V.V. KSC

Zaterdag 15 augustus 14:30:
V.V. KSC - FC Klazienaveen

Dinsdag 18 augustus 19:00:
Erica '86 - V.V. KSC

De finaledag start zaterdag 22 augustus om 14:00 op sportpark de Planeet in Klazienaveen.

Poule A bevat NKVV Dalerpeel, VV Schoonebeek & Vv Drenthina
... Lees meerLees minder